Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017


Δημήτρης Κυπριώτης










Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες στην Ελλάδα δύο δήθεν κινδύνων και απειλών, που εντέχνως μας «σερβίρει» το καθεστώς, προκειμένου να περνάει Δανειακές συμβάσεις, Μνημόνια και μέτρα ενάντια στο λαό.

Η μία απειλή είναι του οικονομικού αφανισμού και της απόλυτης καταστροφής, αν τυχόν η Ελλάδα τολμήσει και βγει από το ευρώ!
Και η άλλη απειλή, υπερφαλαγγίζοντας την πρώτη, είναι αυτή του δήθεν πολέμου που θα μας κηρύξει η Τουρκία.!

Προφανώς είναι ασύστολα ψευδείς και οι δύο απειλές, αφού μοναδικό στόχο έχουν να μας έχουν καθηλώνουν ως λαό, που άβουλα θα αποδέχεται και θα εκτελεί ότι προστάζουν οι «αφέντες» του.

Τόσο την  οικονομική απειλή, όσο και αυτήν του πολέμου την έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές  με επιχειρήματα, προτάσεις και στοιχεία και συνεχίζουμε να το κάνουμε με κάθε ευκαιρία, μέχρι η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού αντιληφθεί ότι καμία από τις απειλές αυτές δεν έχει βάση.

Τελευταία ήρθαν στην επιφάνεια αναλυτικά στοιχεία από την κατάσταση του στελεχιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας, όπως αυτά διαμορφώθηκαν ένα χρόνο μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και φανερώνουν την άσχημη κατάσταση που διέρχονται οι ΕΔ των γειτόνων μας, σε βαθμό που να απορεί κανείς αν αυτή η χώρα με τις απειλές που δέχεται από το γύρω περιβάλλον της, είναι σε θέση να απειλεί με πόλεμο την Πατρίδα μας!

Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα των «απωλειών» λόγω διώξεων του ανθρώπινου στελεχιακού δυναμικού των ΕΔ της Τουρκίας, όπως αυτό καταγράφεται από επίσημα στοιχεία:
·     
   Μέχρι σήμερα έχουν αποταχθεί από τους κόλπους των τουρκικών ΕΔ συνολικά 7.655 άτομα (εκτός μαθητών στρατιωτικών σχολών) και σε 786 άτομα διακόπηκε σταδιακά η εργασιακή τους σχέση.
·         Από τα 7.655 άτομα, τα 150 ήταν ανώτατοι αξιωματικοί.
Συγκεκριμένα:
Στρατός Ξηράς
·         Αποτάχθηκαν 4.801 άτομα
·         (87 Ανώτατοι Αξιωματικοί, 2.538 Αξιωματικοί, 1.016 Υπαξιωματικοί, 1.087 ΕΠΟΠ και 73 υπάλληλοι).
·         Σταδιακή διακοπή της εργασιακής σχέσης σε 140 άτομα.
Πολεμικό Ναυτικό
·         Αποτάχθηκαν 1.102 άτομα
31 Ανώτατοι Αξιωματικοί, 646 Αξιωματικοί, 368 Υπαξιωματικοί, 30 ΕΠΟΠ και 27 υπάλληλοι
·         Σταδιακή διακοπή της εργασιακής σχέσης σε 231 άτομα (121 Αξιωματικοί).
Πολεμική Αεροπορία
·         Αποτάχθηκαν 1.752 άτομα
(32 Ανώτατοι Αξιωματικοί, 1.103 Αξιωματικοί, 536 Αξιωματικοί, 55 ΕΠΟΠ και 26 υπάλληλοι).
·         Σταδιακή διακοπή της εργασιακής σχέσης σε 415 άτομα.
Μετά από αυτήν την αναφορά, ας αναλογιστεί κάθε καλόπιστος Πατριώτης, αν μπορεί αυτή η χώρα να μας επιτεθεί και μάλιστα σε αντίποινα αν τυχόν και εγκαταλείψουμε τους δήθεν «συμμάχους» μας στην ΕΕ και την ΟΝΕ!


Ήμαρτον με αυτήν την άθλια προπαγάνδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!