Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Πλειστηριασμοί: Κα(θ)ένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη! Μία ακόμη μεγάλη ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ













Ηλεκτρονικοί  Πλειστηριασμοί εν Δράσει
Από σήμερα οι τράπεζες ξεπουλούν ακίνητα με ηλεκτρονική δημοπρασία τρεις φορές την εβδομάδα σε διπλή βάρδια (10:00 - 14:00 και 14:00 - 18:00) -
 Σε πρώτη δόση 5.000 σπίτια βγαίνουν στο σφυρί - Και η πρόταση του ΔΝΤ: Καταργήστε το νόμο Κατσέλη. Ε! Δεν θα αργήσει και αυτό να γίνει. Να είστε σίγουροι.
Με τριπλές βάρδιες κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή και διευρυμένο ωράριο από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση.

 Πρόκειται για μια εντελώς νέα και δύσκολη κοινωνικά πραγματικότητα, καθώς μέχρι τώρα ακούγαμε ότι επρόκειτο απλώς για «πιλοτικό πρόγραμμα πλειστηριασμών». 

Να όμως που ήρθε η ώρα της πραγματικής αποτύπωσης ενός δύσκολου μέτρου, το οποίο η κυβέρνηση επί μήνες απέφευγε, όχι όμως με την ψήφιση νομοσχεδίου που θα απέτρεπε πλήρως τις κατασχέσεις σπιτιών.

Εξάλλου, όσο κι αν το υπουργείο Οικονομικών  καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους επικοινωνούσε ότι «κανένα σπίτι δεν θα χαθεί», να που τώρα το όλο σύστημα είναι έτοιμο και ξεκινά μια εντελώς καινούρια συνθήκη. 

Ήδη οι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι της χώρας έχουν ενημερωθεί, ενώ το σύστημα είναι 100% έτοιμο μετά από μια σειρά τεστ που εξελίχθηκαν εντός του Αυγούστου και συνολικά το φετινό καλοκαίρι. 

Βασικός στόχος είναι οι πλειστηριασμοί να διεξαχθούν σε φουλ ρυθμούς μέχρι και τα Χριστούγεννα, αν και πλέον το πλαίσιο είναι ήδη έτοιμο, με τις διαδικασίες να ξεκινούν ακόμη και εντός του Σεπτεμβρίου.
Η πλατφόρμα με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς: παρά τις υποσχέσεις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  για «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ξεκινούν αυτή την εβδομάδα




Επίσης, θα υπάρχει ένα πάγιο τέλος «χρήσης των συστημάτων». Τα συστήματα αυτά για τα οποία έγινε μεγάλη συζήτηση προ ημερών θα τα διαχειρίζεται συγκεκριμένη εταιρεία την οποία επέβαλε το υπουργείο Δικαιοσύνης με κατάτμηση των ποσών. 


Σημαντικό στοιχείο επίσης στην όλη διαδικασία είναι ότι ο ηλεκτρονικός χαρακτήρας των πλειστηριασμών θα διευκολύνει όσους δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με ομάδες και συλλογικότητες πολιτών που αντιδρούν, άρα η όλη κατάσταση θα είναι απρόσωπη και σαφώς λιγότερο επικίνδυνη για την κυβέρνηση και όσους θελήσουν να αγοράσουν κατασχεμένο ακίνητο. 

Αυτές οι εξελίξεις δεν μας ξενίζουν, αφού είναι τα γραμμάτια που ξεπληρώνονται κανονικά και με τόκο, που έχουν υπογραφεί προ πολλού από τους εθελόδουλους κυβερνήτες προς τους   εντολοδότες τους. Όμως ποιος ξέρει;  Μπορεί και να λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, την Κοινωνία, που είναι σίγουρο ότι θα βρει και πάλι τους τρόπους να αντιδράσει στην ελεεινή αυτή κατάσταση και να αποτρέψει και αυτούς τους πλειστηριασμούς όπως έκανε μέχρι και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!