Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Όταν ένας πρωθυπουργός πέφτει στα πόδια των τραπεζιτών


Φωτογραφία του χρήστη ΕΠΑΜ - Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο.






Σε μια θεατρική παράσταση για το ευρύ κοινό, τη Δευτέρα 18/12, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας 
σύρθηκε στα πόδια των τραπεζιτών ζητώντας τους να τον βοηθήσουν επικοινωνιακά στην αρπαγή της ακίνητης περιουσίας των πολιτών της χώρας.  «Πρέπει να γίνει προσπάθεια να ενημερώσουμε την κοινωνία για το τι ακριβώς κάνουμε και να σταματήσει η διασπορά των ψευδών ειδήσεων» τους είπε.

Η ψευδής είδηση είναι η αρπαγή των σπιτιών των Ελλήνων με επίσπευση και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών κατ’ απαίτηση των δανειστών! Και αφαιρώντας κάθε ευθύνη από πάνω τους απέδωσε ακόμα και τη δυσκολία των νέων να ονειρεύονται το μέλλον τους επειδή οι πλειστηριασμοί παρεμποδίζονται από τις αντιδράσεις των πολιτών «αυτό εμποδίζει π.χ. ένα νέο ζευγάρι να οραματιστεί ένα μέλλον, να στήσει τη ζωή του» Διότι μόνον όταν επεκταθούν οι πλειστηριασμοί, μόνον τότε , όπως είπε ο κ. Τσίπρας στους τραπεζίτες «θα δημιουργηθεί η ελπίδα ότι θα αρθεί και το τελευταίο εμπόδιο για να βγούμε από την κρίση που είναι η αποκατάσταση του ρόλου των τραπεζών»!

Η κατάντια ενός πρωθυπουργεύοντος –και δη «αριστερής κυβέρνησης» – να ζητάει δημοσίως από τους τραπεζίτες να αναλάβουν χρέη επικοινωνιολόγων της κυβέρνησης, λέγοντάς τους «να βοηθήσετε να σταματήσει η διαρροή ψευδών ειδήσεων ότι κινδυνεύει η πρώτη κατοικία», είναι πρωτοφανής! Και συμπλήρωσε λέγοντάς τους: «Είμαι βέβαιος ότι πρώτοι εσείς θα σπεύσετε να αποκαταστήσετε την πραγματικότητα όσο αφορά την ενημέρωση της κοινής γνώμης για το τι πραγματικά θέλουμε να κάνουμε και τι πραγματικά συμβαίνει»!
Και για να γίνει αυτό, πρότεινε τη στενή συνεργασία κυβέρνησης και τραπεζών με τη δημιουργία κοινού «παρατηρητηρίου» έτσι ώστε «να έχουμε πλήρη εικόνα για το ποιές υποθέσεις είναι σε προτεραιότητα»!

Η κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστερά, δια στόματος κ. Τσίπρα, αναβαθμίζεται πλέον σε ρόλο επίσημου συνεργάτη των τραπεζιτών, χωρίς προσχήματα!
Το άλλοθι βέβαια είναι πάντοτε οι «μεγαλοοφειλέτες και μεγαλομπαταχτζήδες» που «έχουν καταφέρει να χρεοκοπήσουν τις επιχειρήσεις τους, όντας οι ίδιοι πλούσιοι και βγάζοντας τα χρήματά τους στο εξωτερικό, μη πληρώνοντας τα χρέη στις τράπεζες». Εννοείται ότι στους «μεγαλοοφειλέτες και μεγαλομπαταχτζήδες» δεν συμπεριέλαβε τους τραπεζίτες και τους ολιγάρχες που έβγαλαν τις καταθέσεις τους σε off shore με τις ευλογίες της κυβέρνησης, ούτε βέβαια άφησε αιχμή για τα θαλασσοδάνεια των ολιγαρχών και των πολιτικών κομμάτων που παραμένουν δανεικά κι αγύριστα.
Για όσους είναι αφελείς ή κουτοπόνηροι και μιλούν ακόμη για «νόμιμη κυβέρνηση», ας μας δείξουν σε ποια προεκλογική του ομιλία ο κ. Τσίπρας ή το κόμμα του προχώρησαν σε διακηρύξεις ή προτάσεις όπως οι προαναφερόμενες. Διότι αν δεν βρουν ανάλογες υποσχέσεις ή προγραμματικές δηλώσεις, τότε μιλούμε για κυβέρνηση και πρωθυπουργό πολιτικών απατεώνων, που στερεούνται οποιασδήποτε συνταγματικής νομιμοποίησης, έστω και ως φύλο συκής.
Το Ε.ΠΑ.Μ. προειδοποιεί ότι όσες ιδιοκτησίες πλειστηριάστηκαν ή πρόκειται να πλειστηριαστούν, θα αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους όταν το καθεστώς αυτό της ανομίας ανατραπεί και αποκατασταθεί η κυριαρχία και η δημοκρατική νομιμότητα στη χώρα μας. Ανεξάρτητα αν είναι α ή β κατοικία, βιοτεχνία, αγροτεμάχιο ή κατάστημα. Οι δε δωσίλογοι όπως ο κ. Τσίπρας, οι προκάτοχοί του και οι συνεργάτες τους, θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη για τα εγκλήματά τους σε βάρος του ελληνικού λαού.

Ας αρχίσουν να ετοιμάζουν από τώρα τις απολογίες τους.

Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2017


Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!