Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Τι ακριβώς θα συμφωνήσεις κ. Κοτζιά; Ο Λαός στο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ!








Ειλικρινά  με αυτούς που έχουμε μπλέξει μόνο καλά δεν θα ξεμπλέξουμε. Αφού έχουν τρελάνει στο ψέμα το λαό για το οικονομικό θαύμα που πέτυχαν στην 3ετία, λες και δεν γνωρίζει ο κάθε οικογενειάρχης, ο κάθε εργαζόμενος, ο κάθε νεολαίος και ο κάθε άνεργος που βρίσκεται και πως τα βγάζει πέρα. Όμως αυτοί εκεί το χαβά τους, αφού είναι σίγουροι ότι όλο και κάποιος αφελής θα τους πιστέψει. Αλλά οι αφελείς στην Ελλάδα των μνημονίων… τελειώσανε . Και αν κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν θα το καταλάβουν πολύ καλά αύριο 4/2/18 και στη συνέχεια από εκεί και πέρα…….

Και αφού  μας τελείωσαν οικονομικά, αποφάσισαν ότι είναι καιρός να μας αφανίσουν και ως Κράτος. Τι τους ενδιαφέρει το τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια; Αυτοί νάνε καλά και να περνάνε καλά, αφού όπως λένε, δεν  ήταν πιο έξυπνοι οι προηγούμενοι που έτρωγαν και έπιναν εις υγείαν  των …κορόιδων. Καιρός να απολαύσουν και αυτοί.. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται όμως με τα γεγονότα, που καθημερινά ζούμε.

Κάπου εδώ λοιπόν  και πριν ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο οι σημερινοί κυβερνώντες  και παραδώσουν τα συντρίμμια τους στον επόμενο και σε αναμονή Καπαδόκη, για να συνεχίσει αυτός ότι κατά τύχη άφησαν αυτοί χωρίς να είναι κατεστραμμένο, πήραν την εντολή από τα αφεντικά τουςνα τελειώνουν με τα βαριά εθνικά θέματα που εκκρεμούν.

Έτσι για μεν το Αιγαίο, δεν χρειάζεται να χολοσκάνε και πολύ, αφού η συμμαχία του ΝΑΤΟ έχει φροντίσει να μοιράζει το παιχνίδι,  να κάνει πως δεν βλέπει τα ραντάρ που καταγράφουν προκλητικές κινήσεις  πολεμικών πλοίων και παραβιάσεις πολεμικών αεροσκαφών της Τουρκίας  και πως δεν ακούει τις δηλώσεις που γίνονται σχεδόν καθημερινά από αξιωματούχους τους, αλλά και τις προειδοποιήσεις  (ΝΟΤΑΜ) που εκδίδονται. Κατά τα άλλα όμως, έχουμε τόσα δικαιώματα στο Αιγαίο μας, όσα ο υπουργός Άμυνας να μην μπορεί να πλησιάσει στα Ίμια και να  απειλείται ευθέως από πλοιάρια και ελικόπτερα  των Τούρκων!

Για δε τη  Θράκη,  μετά και τις πολλαπλές  περιηγήσεις Τούρκων αξιωματούχων και τελικά του ίδιου του Ερντογάν,μας δίνονται και τα τελεσίγραφά τους  για «Δυτική Θράκη» και των απαιτήσεών τους εκεί,  κάτι που τελικά φαίνεται να το συνηθίζουμε, αφού η «κυβέρνηση» δεν το κόβει μια και καλή,  ενώ ταυτόχρονα ο κάθε Τούρκος αξιωματούχος συνεχίζει να ερωτοτροπεί με τα νησιά του Αιγαίου και να προκαλεί ακόμη και με κατάληψη!

Σε αυτό το …υπέροχο οικονομικό και γεωστρατηγικό  κλίμα, ήρθε ξαφνικά  η φαεινή ιδέα , βιασύνη και η φούρια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , για να κλείσουν  συμφωνία με τα Σκόπια,  μην τυχόν και χαθεί η μεγάλη ευκαιρία όπως λένε, χωρίς όμως να προσδιορίζουν ποια ακριβώς είναι αυτή η ευκαιρία.

Αλλά τι ανάγκη υπάρχει για εξηγήσεις στους χαχόλους Έλληνες, αφού αυτοί έχουν φάει τόσες σφαλιάρες και μιλιά δεν έχουν βγάλει.  Τι στο καλό τώρα θα ….επαναστατήσουν; Άλλωστε πως θα μπορούσαν οι δήθεν κυβερνώντες να αρνηθούν στους προστάτες, από Ατλαντικό μεριά, την ολοκλήρωση της επιθυμίας τους;  Εδώ δεν αρνήθηκαν τόσα και τόσα από τους άλλους συμμάχους, εκεί στην ΕΕ τώρα θα αρνηθούν; Ας πάει λοιπόν και το παλιάμπελο, σκέφτηκε ο κ. πρώην κνίτης και πολυγραφότατος ιδεολόγος της δικής του αριστεράς κ. Κοτζιάς και ο κ. πρωθυπουργός της «πρώτης φοράς αριστεράς»!

Κάπου εδώ όμως έκαναν το μέγα λάθος και αυτοί και άλλοι φωστήρες του αριστερού διεθνισμού και εθνομηδενισμού, οι κάθε λογής  συμπράττοντες με αυτούς και φυσικά ο ξένος παράγοντας.

Είπαμε υποτονικός και φοβικός  ο Έλληνας, αφού έτσι τον κατάντησε το πολιτικό σύστημα για πολλά χρόνια , με την ψεύτικη ευμάρεια των δανεικών που του παρείχε, την κομματοκρατία και την οικογενειοκρατία τους , αλλά κύρια με το δούναι ψήφους και υποστήριξη και λαβείν θέσεις εργασίας και άλλων ρουσφετιών μικρών ή μεγάλων, κάποτε και αυτός ο Έλληνας τα παίρνει κατακούτελα και δεν μπορεί κανείς να τον σταματήσει. 

Τώρα θα ξαναζωντανέψει το ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Και καλά θα πουν κάποιοι και μάλλον σωστά θα διερωτηθούν. Μα καλά τόσες σφαλιάρες έφαγε, τη δημόσια περιουσία την κατασπάραξαν, την ιδιωτική του την έβαλαν στο χέρι, τον αφαίμαξαν από τους φόρους, του κατάσχουν τα πάντα και αυτός δεν μίλησε, δεν διαμαρτυρήθηκε, δεν κατέβηκε στις πλατείες από τον καιρό των  «αγανακτισμένων» και μετά, δεν πήγαινε σε απεργίες και σε σοβαρά προσκλητήρια που γινόντουσαν για μεσοπρόθεσμα, για μνημόνια, για απαγόρευση απεργιών, για αλλαγή του νομικού πλαισίου της χώρας, για καταρράκωση του Συντάγματος, τι στο καλό έπαθε τώρα ξαφνικά; Μύγα τον τσίμπησε και ξεσηκώθηκε;

Όχι τίποτα δεν τον τσίμπησε, αλλά βρήκε μια μικρή ευκαιρία να σπάσει τη σιωπή του και να φωνάξει με την παρουσία του ότι ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!! Νόμιζαν όμως και πάλι οι πονηροί και ξύπνιοι από όλες τις κομματικές πτέρυγες της Βουλής και όχι μόνο, ότι θα πουν τα δικά τους για όλους τους περίεργους που είναι οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων, για τους άλλους που με «βηματισμό χήνας» και περίεργες εμφανίσεις, θα προσπαθήσουν να στιγματίσουν το συγκεντρωμένο λαό ως εθνικιστές, θα μπουν και οι γνωστοί άγνωστοι μεταξύ του πλήθους και έτσι ο λαός θα κάτσει στα αυγά του.

Αμ δε!!Τα πράγματα ήλθαν όλα ανάποδα και τώρα ο λαός της Ελλάδας  έχει τον πρώτο λόγο!!

Μπορεί να είναι η αφορμή το όνομα του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας, αλλά δεν είναι μόνο αυτό και τώρα όλοι το καταλαβαίνουν και αρχίζουν και μαζεύονται.  Το σύστημα έφαγε την πρώτη ήττα και τώρα ετοιμάζεται να βρει τρόπο να αντεπιτεθεί μην τυχόν και η αυριανή Κυριακή είναι μόνο η αρχή!! Και θα είναι από ότι φαίνεται γιατί αυτός ο Λαός τα έχει πάρει πλέον κατακούτελα.

Και τώρα εμφανίζεται ακόμη και ο κ Κοτζιάς υποστηρικτής των συλλαλητηρίων, ως επικεφαλής της κίνησης ΠΡΑΤΩ,   σε αντίθεση με τον κ. Κουτσούμπα που δίνει το σύνθημα ότι τα συλλαλητήρια δεν είναι η λύση και δεν προσφέρουν στις …διαπραγματεύσεις! Ακόμη και ο Κυριάκος την κάνει ανάποδα τώρα και δεν μιλάει. Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει και ψελλίζει, οι δε ΑΝΕΛ άστα μην τα ρωτάτε. Φώφη , ΓΑΠ και λοιποί συμπράττοντες στο ύψος της διπλής ονομασίας κλπ .

Αλλά ποιος τους ρωτάει όλους αυτούς τους κομπάρσους όταν ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ;!!

Έτσι τις τελευταίες ήμερες  βλέπουμε τον ΥΠΕΞ να ισχυρίζεται ότι θα καταθέσει σχέδιο που θα προβλέπει ένα διεθνή οργανισμό(τον ψάχνουν ακόμη) που  θα εγγυηθεί το τι  θα πρέπει να κάνουν τα Σκόπια, αφού προηγουμένως βεβαίως πάρουν το όνομα που θέλουν, τους βάλλουν στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ  και μετά βλέπουμε.!!

Τι λες βρε κακομοίρη Κοτζιά;
 Σε ποιους απευθύνεσαι και λες μάλιστα ότι έχεις και έτοιμο το όνομα στο τσεπάκι σου; 

Και έτσι για ξεκάρφωμα πετάς κάτι ωραία. Πχ ΆΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ναι αλλά δεν μας λες, ποια είναι η ΚΑΤΩ;  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. ΝΑΙ,  αλλά ποια είναι του ΝΟΤΟΥ; ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.  ΝΑΙ, αλλά ποια είναι η ΠΑΛΑΙΑ; Βέβαια αν μπορέσουν, που πιστεύουμε ότι αυτό δεν θα γίνει, να περάσουν ένα τέτοιο ανοσιούργημα  κανείς δεν θα ξέρει άλλη χώρα με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πέραν αυτής των πρ. ΣΚΟΠΙΩΝ

Ναι, βέβαια  κάποιες περιφέρειες, στο πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα, θα ονομάζονται έτσι. Και τι θα γίνει όμως  αν η χώρα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΩ, ΚΑΤΩ, ΔΕΞΙΑ,  ΑΡΙΣΤΕΡΑ , στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και κανόνων της ΕΕπρέπει για το καλό της Συλλογικής Ασφάλειας των χωρών του ΝΑΤΟ, αλλά   και της σωστής και ισομερούς ανάπτυξης, εμπορίου, επενδύσεων και ευημερίας των χωρών της ΕΕ και της ΟΝΕ,  αποφασιστεί από τα ιερατεία να ενοποιηθεί  με τις άλλες περιφέρειες της Ελλάδας; !!!!!!!

Αυτά μόνο για προβληματισμό στου Έλληνες που παλεύουν και δίνουν τον αγώνα  για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,  να έχουν υπόψη τους ότι  ο αγώνας  γίνεται, ξεκινάει από αύριο για την απελευθέρωση της υποτελούς Πατρίδας μας!!

ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ


ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ Η΄ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ  (Αν ενοχλεί η λέξη κατοχή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!