Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Καταστροφή! Δεν θα πιστεύετε που έχει φτάσει το δημόσιο χρέος – Δείτε πίνακα, ( ωρα τελικα να ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ παναθεμα με, ΔΕΝ σκεφτομαστε, γιατι ΑΝ σκεφτομασταν εστω και λιγο, δεν θα ειχαμε συμπεριφορα ζομπι, και ΔΕΝ θαχαμε φτασει στο σημερινο χάλι )

Το 2009 και το 2010 όταν υποτίθεται η χώρα εξαναγκάστηκε να μπει σε μνημόνιο και ο μεγάλος πολιτικός ανήρ Γιώργος Παπανδρέου μας το ανακοίνωσε από το Καστελόριζο το δημόσιο χρέος της χώρας ανερχόταν στα 125-130% του ΑΕΠ. Που σημαίνει ήταν περίπου στα 310 δις ευρώ. Από τότε έχουν περάσει 8 χρόνια. Με το μνημόνιο υποτίθεται μας διέγραψαν κάποια από τα δανεικά, ενώ το σύνολο των Ελλήνων έχει «ξεζουμιστεί» από τους φόρους και φυσικά μισθοί και συντάξεις έχουν πέσει στα τάρταρα.



Παρόλα αυτά το 2017 το χρέος της κεντρικής διοίκησης ανερχόταν στα 328,7 δις ενώ στα τέλη Μαρτίου του 2018 είναι στα 343,7 δις. Χωρίς βέβαια να συνυπολογιστεί το ληξιπρόθεσμό ιδιωτικό χρέος των Ελλήνων πολιτών σε ΔΕΚΟ, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες.


Κατά τα άλλα ο Κος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ με χαρά μας ανακοίνωσαν ότι τον Αύγουστο «που είναι παχιές οι μύγες» θα βγούμε από τα μνημόνια και θα ζήσουμε ζωή χαρισάμενη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!