Επιτελους, ολα αυτα τα πολιτικα σκουπιδια που νομιζουν οτι κυβερνουν, πρεπει να λογοδοτησουν για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι απτη μια ο νομος θαχει χασει τελειως το νοημα του, και απτην άλλη θα συνεχισουμε να ζουμε μεσα στο φοβο και την ανασφαλεια.!! Μπορει μην εχουμε εμεις οι ιδιοι την ευθυνη για τα εγκληματα των δωσιλογων, αλλα οντας μερος του συνολου πρεπει να αντιληθφουμε ότι εχουμε καποιες υποχρεωσεις, πως ο,τι κιαν κανουμε πρεπει να εχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ κινητρο, την επιθυμια να ειμαστε ελευθεροι, γιατι ας μην ξεχναμε ότι… ο μεγαλυτερος κινδυνος που αντιμετωπιζει η χωρα, δεν προερχεται από τους ιδιους τους δωσιλογους, αλλα από αυτους που υπακουν τυφλα τις τερατωδεις εντολες των δωσιλογων .!!!

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Υπάρχουν άνθρωποι που θα προτιμούσαν να πεθάνουν παρά να σκεφτούν. ...και αυτο κανουν αλλωστε.






…οπως μερικοι χρειαζονται ομαδικο εξορκισμο, ετσι κιεμεις χρεαιζομαστε ομαδικη θεραπεια και μαλιστα σε ειδικο, shrink θαρρω τον λενε οι αμερικανοι.! 

Δεν πιστευω ουτε λεπτο οτι ειμαστε σε κατασταση ομηρειας και ετυχε να ερωτευθουμε τους «απαγωγεις μας», για τον απλουστατο λογο ότι ΟΛΟΙ θελουμε να τιμωρηθουν, και μαλιστα «ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ» αλλα για καποιον περιεργο λογο ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ για να συμβει.

Κιερχεται και ρωτα η κυραλενη «αχ πότε θα τελειωσει ολο αυτό»;  Τι να της πεις τωρα;  
ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ-ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ κλπ και να παμε να κατσικωθουμε μπροστα στο κτιριο εκεινο που το λενε βουλη ΜΕΧΡΙΣ ΩΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ, και μονο βουλη δεν είναι. 
Αλλα πρωτα πρεπει να σκεφτεις ότι ΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. 

Από τη  αρχη της «κρισης»λεγαμε δεν μπορει θα τελειωσει, και ολο και χειροτερευει η κατασταση. 
Εφτα ολακερα χρονια περασαν, ειμαστε στα 8 και τελικα πρεπει να ειμαστε οι ΜΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ, και συνεχιζουμε τις ιδιες μ@λ@κιες από όταν μας βαλανε στα μνημονια, σαν να μη τρεχει τιποτα.!

Θα μου πεις τωρα «για να κανεις το παραμικρο από όλα αυτά πρεπει πρωτα απολα να σκεφτεσαι.  

Και ερχομαστε σε κεινο το ρητο  που ελεγε ο σοφος εκεινος  γεροντας το  "σκεπτομαι αρα υπαρχω", αλλα εσυ νεοελληνα ΑΝ συνεχισεις ετσι και δεν βαλεις μυαλο, σε λιγο καιρο "θα παψεις να υπαρχεις, αλλα μην το σκεπτεσαι ".!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

όποιος θέλει μπορεί να γράψει ο,τι σχόλιο θέλει, αλλά στα Ελληνικά.!!!